PDF Печати Е-пошта

Доколку сакате да купите нешто од странство за употреба во Македонија, било да сте физичко или правно лице или доколку имате нешто што сакате да го продавате од Македонија во странство, Вам ви треба шпедитер.

Шпедицијата го опфаќа процесот на царинско посредување при увоз-извоз на стоки или реекспорт од и во Македонија. За подетални информации за постапката за царинско застапување може да го погледнете сајтот на ЦУ на РМ.
Овде можете да го погледнете њњњ.цустомс.гов.мк на ЦУ на РМ.

- Нашите клиенти добиваат навремени информации околу евентуалните измени во позитивните законски прописи поврзани извозот и увозот на стоки.
- Логистичка подршка за вадење решенија и согласност за соодветните министерства или институции кои се задолжени за регулирање на правото на увоз или извоз.Терминали
Терминал Увоз Скопје
Терминал Извоз Скопје
ЦИ Скопје
ЦИ Ж. СТ. Трубарево
ЦИ Пошта Скопје
ЦИ Аеродром Скопје
ЦИ Тетово
ЦИ Куманово
 

Анкета

Наслов на анкета...
 

Кој е On line

Има 3 гости присутни
ext_com Вршиме транпорт на пакети и товари преку воздушен и патен сообраќај.

mk......eng

deilliveryman