PDF Печати Е-пошта


Адреса 1:
ДТ Публик д.о.о.
ул.Перо Наков бб
Управна зграда МЗТ  
1000 Скопје
Република Македонија

Телефон:
+389 (0)2  2549 863        
+389 (0)2  2581 121
+389 (0)2  2549 873       
Факс:
+389 (0)2  2549873
Е-пошта:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите     www.dtpublik.com.mk


Адреса 2:
Аеродром Александар Велики - Скопје
Карго центар- 3-та барака
Телефон:
+389 (0) 2581 120   
+389 (0) 70 360632
Контакт лица


Шпедиција:
Симоновски Борче  тел. 00389 70 227855  емаил:
Тошев Виктор тел. 00389 70 306346 емаил:
Транспорт:
Симоновски СаШо тел. 00389 70 230774  емаил:
Аеродромски Карго Сервис:
Бојан Трај чевски тел. 00389 70 360632  емаил:
Финансии:
Симоновска Андријана тел. 00389 71 276126  емаил:

 
ext_com Вршиме транпорт на пакети и товари преку воздушен и патен сообраќај.

mk......eng

deilliveryman