Брза Пошта
Брза пошта
PDF Печати Е-пошта
image001
Од Октомври 1999 год . ние сме претставници за Македонија  на www.worldcourier.com водечка светска курирска компанија од областа на авионски превоз на специјани температурно контролирани пратки. Ги транспортираме материјалите на многу фармацевтски куќи кои вршат клинички студии во Македонија, најчесто се тоа крв и деривати (плазма серуми итн..) кои бараат посебни услови на пакување и одржување на температура.

 

 


ext_com Вршиме транпорт на пакети и товари преку воздушен и патен сообраќај.

mk......eng

deilliveryman