аеро карго
PDF Печати Е-пошта
Присутноста на  Аеродромот Алекснадар Велики – со нашата втора канцеларија ни  овозможува експедитивно царинење на сите пратки кои авионски пристигаат во или заминуваат од Скопје и достава на истите во Скопје или било кој град во Р.Македонија.
Организацијата на авионски превоз до и од сите дестинации во светот ни е секојдневна обврска,со испорака и превземање на пратките низ цела Македонија.
Како директни агенти на сите Авиокомпании кои летаат од и кон аеродромот Александар Велики можеме на нашите клиенти д аим понудиме конкурентни цени за авиопревоз.
 


ext_com Вршиме транпорт на пакети и товари преку воздушен и патен сообраќај.

mk......eng

deilliveryman