Краток историјат
PDF Печати Е-пошта
ДТ Публик доо е основано во 1992 година и е меѓу првите создадени приватни шпедитерски куки во Македонија.
Нашата дејност претставува  ефикасен систем на царинско посредување , транспорт, како и други пософистицирани логистички решенија кои се составен дел од шпедитерските услуги.
- Логистичка подршка околу постапките за редовен, привремен, увоз или извоз, ре-експорт, логистичка поддршка за вадење решенија и согласност за соодветните министерства или институции кои се задолжени за регулирање на правото на увоз или извоз.
-Транспортот до сите дестинации во светот. Во исполнување на барањата и потребите на нашите клиенти, логистичката подршка е секогаш еновремена и точна. Клиентите кои ги користат нашите услуги секогаш се задоволни од извршената услуга и пратките навремено стигаат до своите дестинации.

- Нашите клиенти добиваат навремени информации околу евентуалните измени во позитивните законски прописи поврзани со транспортот на стоки, извозот и увозот со што без проблем ги извршуваат своите производно-трговски дејности.
Од Октомври 1999 год . ние сме претставници за Македонија  на www.worldcourier.com водечка светска курирска компанија од областа на авионскиот превоз на специјани температурно контролирани пратки.
Нашите услуги се наменети да Ви овозможат што е можно посеопфатна и попрофесионала логистичка поддршка.
Нашето долгогодишно искуство  и одличната соработка со сите наши клиенти ни дозволува да СЕ ПРЕПОРАЧАМЕ КАКО ВАШ ИДЕН ПАРТНЕР ЗА ЛОГИСТИЧКА ПОДДРШКА .
 


Анкета

Наслов на анкета...
 

Кој е On line

Има 3 гости присутни
ext_com Вршиме транпорт на пакети и товари преку воздушен и патен сообраќај.

mk......eng

deilliveryman